Форум 10-тих класів НВК№9 ім. А.М.Трояна
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум 10-тих класів НВК№9 ім. А.М.Трояна

Навчальний форум для обміну знаннями та досвідом

ФорумФорум  ПорталПортал  ГалереяГалерея  Останні зображенняОстанні зображення  ПошукПошук  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Клінінг та хімчистка

Перейти донизу 
4 користувачів
АвторПовідомлення
Terra

Terra

Кількість повідомлень : 20
Дата реєстрації : 21.12.2020

Клінінг та хімчистка Empty
ПовідомленняТема: Клінінг та хімчистка   Клінінг та хімчистка EmptyПн Груд 21, 2020 12:18 am

Які інструменти краще використовувати для прибирання квартири? Я ніколи не знаю, які засоби ефективніші для пилососу, миття підлоги та меблів.
Повернутися до початку Перейти донизу
Бамбарбия_кергуду

Бамбарбия_кергуду

Кількість повідомлень : 6
Дата реєстрації : 20.07.2022
Вік : 34

ПовідомленняТема: Re: Клінінг та хімчистка   Клінінг та хімчистка EmptyНд Квіт 09, 2023 8:32 pm

Пилосос - це один з найбільш ефективних інструментів для прибирання підлоги і килимів. Рекомендується вибирати пилосос з багаторівневою фільтрацією, який може збирати навіть найдрібніші частинки пилу та алергенів.
бузок

бузок

Кількість повідомлень : 20
Дата реєстрації : 18.11.2020

ПовідомленняТема: Re: Клінінг та хімчистка   Клінінг та хімчистка EmptyНд Квіт 09, 2023 9:18 pm

Ой, ці питання багато хто собі задає, та я можу точно сказати, що після того як ви познайомитеся з однією клінінговою компанією все вирішиться. Вони пропонують професійну хімчистку дивана https://uborka24.com.ua/ua/khimchistka/khimchystka-dyvaniv яка видаляє навіть найскладніші плями. Тож якщо ти хочеш, щоб твої меблі залишалися чистими і новими, звертайся до них зі всіма своїми потребами в прибиранні квартири. Вони допоможуть тобі з цим завданням швидко та якісно.
remstirode

Кількість повідомлень : 6
Дата реєстрації : 05.05.2023

ПовідомленняТема: Re: Клінінг та хімчистка   Клінінг та хімчистка EmptyПт Травень 05, 2023 3:23 pm

Пользовалась услугами сервисного центра "РемБытТех" и осталась очень довольна. Как всегда, в неожиданный момент сломалась бытовая техника и мне знакомые посоветовали обратиться в этот сервисный центр. Починили все очень быстро, качественно и еще это обошлось мне не большой сумой. В общем, большое спасибо. Буду теперь всегда к ним обращаться. И вам рекомендую! Тем более, что их услуги есть почти в каждом городе! remont-stiralok-odessa.com.ua
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Клінінг та хімчистка   Клінінг та хімчистка Empty

Клінінг та хімчистка
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум 10-тих класів НВК№9 ім. А.М.Трояна :: Навчання :: 10-клас ІІ група-
Перейти до: